Jeg har altid godt kunne tænkte mig at flytte til Spanien i halvdelen af året – og have min egen lejlighed eller hus dernede. Nu kunne det lade sig gøre, men for mig var det en stor beslutning at købe en bolig i Spanien, kendte jo ikke en dyt til hverken det ene eller det andet i forhold til sådan et køb i udlandet. Derfor tog jeg kontakt til noget der hedder Bospanien.dk som jeg fandt da jeg søgte på nettet efter bolig i Spanien. Det virkede til at det var lige dem jeg skulle have fat på, jeg kunne få råd og vejledning inden jeg besluttede mig, de kunne hjælpe mig med at finde den rette bolig dernede, og så kunne de endda også hjælpe mig med at få mine møbler med derned – en samlet pakke i min verden.

Bolig i Spanien

Jeg var i den syvende himmel, efter jeg havde talt med BoSpanien, de var virkelig dygtige og vidste hvad de talte om – og jeg må indrømme, at der var mange ting, som jeg slet ikke anede at jeg skulle have styr på. De tog sig af det hele, og de fandt en super fed lejlighed til mig i Spanien, som jeg nu bor i og er glad for. Jeg tror ikke jeg var kommet afsted, hvis jeg ikke havde haft BoSpanien til hjælpe mig, så det er jeg dem dybt taknemmelig for. Jeg nyder solen og varmen og det er den bedste beslutning jeg nogen sinde har haft truffet.

Write A Comment