Billigtoner.dk

Billigtoner.dk har siden 2010 bestræbt sig på at give forbrugerne et billigere alternativ til de dyrere printertoner på markedet – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det hele startede da Peter Munck oprettede virksomheden i sine forældres kælder, men siden da er virksomheden vokset, både i antal medarbejdere og lokaler og virksomheden opretter også filialer i udlandet. Virksomheden har et stigende antal tilfredse kunder, der benytter sig at en fordelskundeordning med faste rabatter.

Som en del af det at sikre kunderne det bedste produkt på markedet, er det vigtigt for billigtoner.dk at være garant for fairtrade mht. arbejdsvilkår, hvilket vil sige, at Peter Munck har været i Kina hos sin hovedleverandør for at sikre, at ordentlige arbejdsvilkår for medarbejderne var til stede og blev overholdt.

Desuden går billigtoner.dk højt op i miljøet og har derfor indført en returboks for brugte printertonere på arbejdspladserne hos de faste kunder.

Printertonere

BilligToner har et stort udvalg af printertonere til Canonprintere, både i sort og farver. På hjemmesiden vælger du først Canon printermærke, derpå serie og så model, så vil du kunne se, hvad de har, der passer til din printer. Billigtoner.dk har 100% tilfredshedsgaranti, hvilket vil sige, at hvis du modtager et kompatibelt produkt, du ikke er tilfreds med, ombytter eller refunderer de det uden yderligere omkostninger for dig. Og har du spørgsmål eller kommentarer sidder kundeservice klar man-fre. 9-16 på tlf. 70 27 66 66 og og du er altid velkommen til at skrive på info@billigtoner.dk.

Bestiler du på hverdage før kl. 17, sender de desuden din levering samme dag.

Write A Comment