Sugerør til festen

Står du og skal holde en god fest? Så er sugerør et must have! Sugerør er oplagte både til børnefødselsdagen eller temafesten for voksne. Der findes mange forskellige varianter af sugerør, hvor det er muligt at købe dem i en specifik farve så de kan passe ind til ens tema. Sugerør kan både fås med og uden knæk og er med til at give en mere festlig stemning.

Sugerør er også et must have til den fancy drink til sommerfesten. Der findes også et stort udvalg af forskellige sugerør som kan fås med dekoration. Et sugerør med dekoration kunne fx. være til studentergildet hvor sugerør kan fås med studenterhuer på.

Metal sugerør

Inden for de seneste par år er der kommet mere og mere fokus på miljøet, i den forbindelse er forbrugerne blevet mere og mere bevidste om at reducere brugen af plastik. Mange fastfood kæder har også taget brugen af mere plastisk seriøst og har erstattet plastik sugerør med papirsugerør, papirsugerør er dog ikke særlige holdbare. Et godt miljøbevidst alternativ er metalsugerør, disse sugerør er ekstremt behagelige at drikke af og er ekstremt nemme at rengøre. For at rengøre dit metalsugerør skal det blot komme en tur med i opvaskemaskinen.

Lækre drinks kræver lækkert drinkstilbehør

Hvis du skal imponere dine gæster kan man med fordel benytte sig af drinkstilbehør til at skabe nogle mere festlige og pæne drinks.

Drinkstilbehør bør ikke kun bruges til hawaii festerne, men også til at skabe et mere festligt look til ens drinks.

Write A Comment