Vælg de helt rette madskåle til din bedste ven

Hos Design for Pets finder du alt mellem himmel og jord af hundeudstyr – også mad- og vandskåle. Der er mange at vælge imellem, så du kan tage hensyn til, hvad din hund bedst kan lide at spise af, samt hvad der passer godt ind i stilen derhjemme, hvor skålene skal stå fremme.

Hvilket materiale foretrækker du og din hund?

Når du skal vælge madskål, er der typisk tre materialer at vælge imellem:

  • Stål
  • Keramik
  • Plastik

Derudover kan du vælge, om du vil have en skål, der står på jorden, eller en, der står i et stativ, så den kommer op i højde og skåner din hunds ryg.

Der er fordele ved alle tre, dog skal du være opmærksom på, at nogle hunde kan få udslet på hagen, når de spiser af en metalskål. Metalskåle er dog nemme at gøre rene, fordi de ikke er særligt tunge. Modsat er en keramikskål mere stabil, fordi den er tungere og dermed svær at skubbe rundt med, til gengæld kan de også nemmere gå i stykker. Plastikskåle er gode til at have med på farten, når I rejser eller er til træning.

Andre former for servering af mad

Din hund behøver ikke nødvendigvis at få serveret sin mad i en skål. Faktisk kan rigtig mange hunde allerbedst lide, når de skal arbejde for maden. Derfor finder du også et bredt udvalg af produkter, som aktiverer din hund, mens den spiser. Fx en dogmaze eller et fodringstæppe.

Write A Comment