Sikke en udvikling inden for denne industri – men selvfølgelig må tobaks industrien også finde nye veje at sælge produkter på, nu priserne på cigaretter stiger så voldsomt for at få menneskerne til at stoppe med at ryge. Det var min søn der kom hjem og fortalte mig om det – han havde prøvet det da han var i byen med sine gutter, og havde tænkt at det skulle jeg da prøve. Jeg må sige, jeg anede ikke hvad det var han talte om da ha begyndte at tale om nikopouches.dk og Velo – total fremmedord i min verden – men så tog han en lille pose op af en lille æske, og sagde jeg skulle prøve at lægge den under læben og smage på det og mærke om det havde samme virkning som mine cigaretter.

Velo på prøve

Det smagte nu meget godt, og jeg fik heller ikke alt det her brune spyt, som jeg kendte fra anden snus. Denne Velo var lavet på plantefibre og ikke tobak, men havde nikotinen og en smag af mentol. Jeg blev meget overrasket over virkningen, for den havde samme virkning som når jeg lige havde røget en smøg. Min søn sagde at jeg skulle købe en pakke og prøve det ud, og se om min hoste så ikke forsvandt. Det gjorde jeg, og jeg testede det her Velo af – for mig var det en super løsning for at slippe for cigaretterne – dels var det billigere med Velo og dels var der den samme virkning som med cigaretterne.

Write A Comment