Har du nogensinde haft lyst til at opleve en traditionel dansk fest? Så bør du sætte Mortensaften på Munkebjerg Hotel på din must-visit-liste (https://munkebjerg.dk/events/mortensaften/)! Denne årlige begivenhed afholdes hvert år i november og fejrer den danske legende om Sankt Martin og hans berømte æsel, som hvert år genskabes med et levende æsel.

Mortensaften på Munkebjerg Hotel er en unik oplevelse, der tager dig tilbage i tiden til de gamle dage i Danmark. Du vil kunne nyde traditionel mad som stegt flæskesteg med knækbrød, rødkål og kartofler samt desserter som æbleskiver. Selvfølgelig er intet måltid komplet uden en kold øl eller et glas vin til at skylle det hele ned med!

Højdepunktet af denne begivenhed er helt klart ankomsten af Sankt Martin og hans trofaste æsel. Ved solnedgang ankommer Sankt Martin på sin trofaste hest til hotellets gårdsplads, hvor han vil blive mødt med høje jubelråb fra gæsterne. Efter at være steget af sin ædle hest, vil Sankt Martin tænde to store bål, mens alle synger traditionelle danske sange omkring ham. Når bålene er tændt, kan gæsterne nyde ristede skumfiduser, mens de beundrer bålets varme og lyser op på nattehimlen.

Mortensaften på Munkebjerg Hotel er en uforglemmelig oplevelse, der indfanger alt det, som Danmark har at byde på i form af kultur og traditioner. Hvis du er på udkig efter en autentisk dansk fest, der vil transportere dig tilbage i tiden, så bør dette arrangement stå på din liste! Så gå ikke glip af det – bestil dine billetter nu, før det er for sent! Det lover at blive en aften fyldt med musik, dans, latter og masser af lækker mad – hvad mere kan man ønske sig? Sørg for at være med til november og få en uforglemmelig oplevelse!

Write A Comment